2010

İletişim Adresi

beyazfantazi@gmail.com Hikayelerinizi Bizimle Paylaşın

23 Mayıs 2010 Pazar

Eşimi İlk Defa Aldattım;Gön:Derya



42 yasında, 169 boylarında, 68 kilo, sarışın, beyaz tenli, dolgun ve diri vücutlu oldukça bakımlı, alımlı bir bayanım. Yuvarlak dolgun kalçalarım, ince narin bir belim, diri ve dolgun memelerim var. Yolda yürürken her yaştan erkeğin kalçalarıma, memelerime bakarak laf attığı seksi bir kadınınım. 15 yıldır evliyim eşimi de çok seviyorum. Eşim 45 yaşında, ılımlı, anlayışlı bir yapısı vardır. Ancak eşimin şeker hastalığı yüzünden cinsel hayatımız nerdeyse bitmişti. Her türlü tıbbi yolu denedik ama bir sonuç alamadık. Başımdan gecen olay bundan 5 ay kadar önceye rast geliyor.

Hep düşünüyordum başka bi erkekle ateşimi söndürme fikrini ve bir kaç gün içinde ben de bu fikri benimsemeye başladım. Benimsemekle beraber müthiş bir heyecan da vücudumu kaplamıştı. İlk defa eşimden başka bir erkeğin olacaktım. Utangaç mizacımdan dolayı evlenene kadar kimseye vermemiştim ve evlendikten sonra da hiç eşimden başka bir erkeğin altına yatmadım. Fikri benimsemiştim ama uygun erkek kim olacaktı. Çevremizden kim böyle bir teklifi kabul ederdi? Bu fikri gerçekleştireceğim kişi genç olmalıydı ve sonunda buldum. Benim mağazaya yeni aldığım bi genç vardı. Tezgahtar olarak çalışan 18 yasında genç, atletik vücutlu, esmer yakışıklı bir çocuktu bu. Adı Fatih’ti. Ben mağazaya gittiğimde bir kaç kez mağazada göz göze gelmiştik kendisiyle. Bana teyze diye hitap eder ve oldukça saygılı davranırdı.

Eşim şehir dışına gidecekti bende bu fırsatı değerlendirmeliydim. O gidince mağazanın başına ben geçtim. Vücut hatlarımı belirten elbiseler giyerek gidiyordum mağazaya. Daha sonra Fatih’i çeşitli bahanelerle ikide bir yanıma çağırıyordum. Onunla bi haftada samimi olmaya başladık. Bir gün mağazada üst raflardaki elbiselere bakarken oda yanımdaydı ve gözünü benden alamıyordu. Basamaklı merdivenden inerken kasıtlı olarak üzerine düştüm, derken kayıp yere attım kendimi ve beni tutarken oda üstüme düştü. Bir an utangaç bi hal aldı kızardı. Nerdeyse 1 dakika konuşmadan üstümdeydi. Derya hanım bir şeyiniz yok dimi dedi ve kalktı üzerimden (bu esnada diğer elamanlar izinliydi.) ama ben hala yerdeydim. Ayağım burkuldu sanırım dedim. Beni odama götürürmüsün dedim oda bi dakika yerinizden kıpırdamayın dedi. Bu arada gözleri düğmesi açılan gömleğimde ve fileli eteğimin açılan kısmından bacaklarıma bakıyordu. Hemen bi sandalye getirdi ve bi kovada sıcak su ayağımı içine sokmamı istedi ve başladı ayağımı ovmaya. Bana bişiler oluyordu bu arada onunkide kalkmıştı farkındaydım.

Beni kucakladı ve odama götürdü. Ayağınız incinmiş sadece önemli bişi yok dedi. Ben biraz daha masaj yapmasını istedim. Oda elleri titreyerek yapıyordu masajı yukarı doğru dizime de masaj yap dediğimde daha da heyecanlandı. Neden ellerin titriyor dedim. Oda şey şey efendim diyordu. Bende tamam utanma canım masaja evde devam edelim mi dedim. Siz nasıl uygun görürseniz dedi. Diğer elamanı arattırdım ve o geldi. Fatih’ten de beni eve götürmesini istedim oda tamam efendim dedi. Benim arabaya bindik yolda bak Fatih bu masaj aramızda kalacak tamam mı dedim. Oda tamam efendim dedi. Bende bi öpücük kondurdum ve eve geldik.

Kapıdan girer girmez beni belimden kavradı ve dudaklarıma yapıştı. Bir taraftan gömleğimin düğmelerini çözüyor, eteğimi çıkartıyor, bir taraftan da adımı mırıldanıyordu. Eteğimi çıkarttı içimde siyah jartiyerim ayaklarımda topuklu rugan ayakkabılarım vardı. Ellerim yumuşacık tırnaklarım her zaman uzun ve koyu kırmızı ojelidir. Bi taraftan dudaklarını kopartırcasına emiyor avuç içlerimi göğüslerinde dolaştırıyordum. Fatih zevkten çıldırıyor sağa sola kendini kaçırıyordu. Birden ona doğru yaslandım bütün ağırlığımı verdim çocuk benle duvar arsında preslenmişti adeta boynunu kulaklarını emiyor adeta her tarafını vantuz gibi emiyordum.

Kucağına aldı göğüslerini emmeye başladım. Memelerine hafif ısırıklar konduruyor. Dilimle meme uçlarında daireler çiziyordum. Dilimi yukardan aşağı indirmeye başladım. Göbek deliğine geldiğimde dilimi göbek deliğine soktum çocuk kıvranıyordu resmen. Kalçalarını avuçlarımın arasına aldım bir yandan kalçalarını sıkıyor bir yandan da göbeğini yalıyordum. Pantolonunu indirdim sertçe yüz üstü duvara yasladım poposu tam karşımdaydı poposunu sıkıştırıyor kaba etlerini olanca gücümle sıkıyordum. Poposunu iki yana ayırdım ve parmağımı göt deliğine soktum. Kıçını parmağımla sikiyordum adeta sağ elimle taşaklarını avucumun içine aldım. İkiz topları avuçlarımda kayboluyordu adeta dilimi taşaklarıyla göt deliğinin birleştiği yere değdirmeye başladım büyük bi iştahla o bölgeyi yalıyordum. Erkeğim resmen bir hayvan gibi hırıltılar çıkarıyor dizleri titriyordu dizlerini bükmesine veya hareket etmesine müsaade etmiyordum. Tekrar sırtını duvara yasladım sırtı tam duvarda ayakları ise biraz öndeydi sağ elimin orta parmağını ağzına soktum parmağımı bi ileri bir geri hareket ettiriyor o ise büyük bi iştahla parmağımı emiyordu. Önünde eğildim sol elimle taşaklarını sıkmaya başladım. Sağ orta parmağımda göt deliğine masaj yapıyordu. Birden orta parmağımı göt deliğine soktum daha önce bunu hiç yapmamıştım. Taşaklarını sol elimle sıkıyor sağ elim ise göt deliğine girip çıkıyordu. Birden hızlandım çocuk acı çekiyor ama bi o kadarda zevk alıyordu. Siki dimdik olmuştu. Sikini iki elimle kavradım sıvazlamaya başladım. Sert kemik gibi olmuştu ağzıma aldım dudaklarımla sıkıştırıyor dilimle ağzımın içindeki alete daireler çizdiriyordum. O ise kendinden geçmiş gözlerini kapatmış dizler titremeye başlamıştı. Ağzımdan çıkardım sağ elimle sıkıca kavradım. Yarağın başını tam avuç içime oturttum. Hem bütün gücümle sikini sıkıyor hızlı bi şekilde 31 çekiyordum. Taşakları ise sol elimdeydi bi süre böyle yapıyor daha sonra vantuz gibi emiyordum birden kasılmaya başladı. Taşaklarını bütün gücümle sıkıyor dudaklarımla bir ileri bi geri adamı mahvediyordum. Boşalmaya başlamıştı bırakmıyor daha da hızlanıyordum. Bütün sıvısı ağzıma boşalmıştı. En az 1-2 dakika hiç boşalmamış gibi devam ettim. Ter içinde kalmış gözlerinden yaşlar gelmişti. Ayağa kalktığım gibi beni oturma odasına götürdü. Kanepeye uzattı. Kendisi yerde, dizlerinin üstünde duruyordu. Önce göğüslerim, sonra göbeğim derken kasıklarımı ve bal kutumu yaladı, bitirdi. Benim ise elimle onun yarağını kaldırmak için büyük bir gayret gösteriyordum ve kalktı. Bu arada ben ilk doruğa ulaşmıştım. O ise hala devam ediyor, ayaklarıma kadar yalıyordu.

Kocamla olan monoton ilişkiden bıkmış, değişik şeyler deneme heyecanı içindeydim. Bundan iyi de fırsatım olamazdı. Ona aynı şekilde yatmasını söyledim. Bu defa dizlerimin üzerinde aynısını ona yapmaya başladım. Onu yavaşça dudaklarıma götürdüm. Tekrar ağzımın içine aldığımda dünyalar benim olmuştu. Sikini ağzıma alıp sert ve hızlı hızlı emmeye başladım. Yalıyor, öpüyor, ağzımın derinliklerine kadar sokup çıkartıyordum. Hazır ol, geliyorum diye bağırdığında ağzımın içine güzel bir şeyin dolduğunu hissettim. Bu sırada bir kere daha boşaldım. Biraz yorulur gibi olduğumdan daracık kanepede yanına uzandım. Elim hala aletindeydi. O sertliğinden, arzusundan hiç bir şey kaybetmemiş beni öpmeye devam ediyor, boynumu kulaklarımı emiyor, bacak aramı okşuyor, bana çeşitli iltifatlarda bulunuyordu.

Uzun uzun yalayıp benim de hazır olduğumu anlayınca beni hemen kucağına alıp bacaklarımın arasında yerini aldı. Koca sikinin üzerine oturmuş kalçalarımı aşağı yukarı hareket ettirerek sikini sulu amcığımın dudaklarına dayamış içine doğru kaydırıyordu. Üzerinde zevkten kıvranıyordum. Çılgınlar gibi beni hoplatmaya başladı. Çıldırmak üzereyken yarağını bacak aramdan çıkardığı gibi ayağa kalktı ve göğüslerimin üzerine tutması bir oldu. O kadar hızlı fışkırtıyordu ki ta yüzüme kadar geliyor, dudaklarıma, yanaklarıma, gözlerime yayılıyordu. Resmen eriyip bitmiştim. Bacak aramdan gelen sıvılar kanepede büyük lekeler oluşturmuştu.

Artık uzun bir süre yerimden kalkamayacağımı zannederken dışarı çıktı, elinde geniş bir su kabıyla geri geldi. Elini suya sokup göğüslerimi ve amcığımı ıslattı. Su buz gibiydi, belli ki buzdolabından çıkmıştı.
Soğuk suyun etkisiyle vücudum gerilmeye başladı. Bu defa beni kanepede ters çevirip yüzüstü yatırdı. Ağzını suya batırıp ensemden öpmeye başladı. Kalçalarıma geldiğinde ben artık tekrar doldurulmuş bir akü gibiydim. O ise kalçalarımın arasındaki derinliklerde bir şeyler arıyordu. Dudakları baldırlarıma kaydığında parmağı da arkamdaki deliğe girmiş, başka bir şeyin habercisi gibi içeride ön araştırma yapıyordu. Ben de tam hazırdım.

Hemen ayaklarımı kanepeden indirdim. Ellerim kanepede kasıklarım kanepeye dayalı eğildim ve arkama yaslandı. Organı bacaklarımın arasında bir çelik parçası gibiydi. Önce ön kuyumda hoş bir sondajlama yaptı. Daha sonra çıkarıp o mor deliği genişletmeye başladı. Bu pozisyon inançlarıma ters düşmesine rağmen içimde öyle karşı koyamayacağım bir istek vardı ki anlatamam. Zorladı, zorladı ve nihayet içimdeydi. İçimde gidip geldikçe dünyalar benim oluyor ve saatlerce, günlerce devam etmesini istiyordum. Ama her tarafım kasılmaya başladı. Şehvetle boşaldım. Tabiki oda ve üzerime yığıldı Derya teyze sen harikasın diyordu. Ne teyzesi sikerken hiç teyze demiyordun dedim. Beni kollarının arasına aldı öyle bir sarıldıki boğulacaktım bunda sonra sen herşeyimsin dedi ve dudaklarıma yapıştı. Aynı zamanda da ağlıyordu. Bende göğsüme başını koydum ağlama bundan sonra ben varım dedim. Gözyaşları göğüslerimi bile ıslattı. Dudaklarına yumuldum. Aşkım 15 yıllık evliyim hiç böyle bi orgazm yaşamamıştım. Sen benim bi tanemsin aşkımsın dedim. O günden sonra onun herşeyi oldum. Oda beni herşeyi olarak görüyor. Oda benim erkeğim oldu. Artık eşimle beraber bile yatmıyoruz. Mağaza işlerini de bana devretti. Eşim yeni mağazaya kendi geçti önceki bana kaldı. Dayalı döşeli bir ev tuttum eşimden habersiz ve orası artık aşk bahçemiz oldu.

27 yorum:

  1. evli ciftlere tecrubeliyim…gizlilik ve temizliğe önem vererek görüşmek isteyenler ulaşabilirler. 0539 573 67 07

    YanıtlaSil
  2. Istanbuldan evli dul bayanlar ve 3 cu arayan ciftler arayin 0539 700 17 81

    YanıtlaSil
  3. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  4. MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  5. MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  6. MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  7. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  8. sert ve küfürlü 0545 697 63 00 Volkan

    YanıtlaSil
  9. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil
  10. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil
  11. SLM İSTANBULDAN EFE BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM CARİ WATSAP LİNA VİBER VAR

    YanıtlaSil
  12. Selam 43 yasinda bekar erkeğim seyehat sorunum yok ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Sexs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  14. slm ben ist Batuhan 05318801471zevk fantazi ve heyecan seven reel sex ile gerçek mutlulugu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli mutsuz bayanlar kapali dullar arayabilir her türlü fanteziye varım Watsap carı sms

    YanıtlaSil
  15. Selamlar adım yusuf yaşım 29 yalovada yaşıyorum olgun doyumsuz sex hikayeleri okuyan bayanlar genç kızlarla whatsaap üzerinden tanışıp sex muhabbeti yapmak istiyorum 05358757515

    YanıtlaSil
  16. 507.053.63.33. Slm bayanlar ben adem ltf bayanlar sadece kayseri ve yakın çevresinden sanal deyil gerçekten görüşmek isteyen muhteşem bi sex çılgınca sevişmek ve saatlarca amn gtn yalatmak isteyen v hertürlü fantazi arayan azgın atesli heryastan bayanlar ve aralarına sirdas dost guvenilir tek erkek arayan ozgur çiftler arasın ltf bayanlar ben olgun yaşta sirdas dost guvenilir biriyim ltf sanalcilar yalancılar menfaatcilar ve kesinlikle erkekler aramasın ltf sadece bayanlar arasın ltf bayanlar

    YanıtlaSil
  17. Syn Bayanlar Mhrb Ben İstanbuldan Mustafa) yeşil gözlü 179 boyunda yakışıklı.Gizliliğe çok önem veren Zengin Fakir ayırt etmeyen .Zevk düskünü Ateşli gecelere Sıcak saatlere Doyumsuz zevklere karsılılıklı dürüstlüğe önem veririm.Ben bu iş için yaratılmışım (Sex Makineniz.)TEL 0546 473 59 14Reel Sex
    (Evli beyler evli bayanlar)ilgi alanım

    YanıtlaSil
  18. MERHABA, BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. WhatsApp VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ SEMPATİK KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM. YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL. 0546 835 34 10 HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  19. Selam BAYANLAR ist firat mutsuz umutsuz eşinden ailesinden ve çevresinden ilgi görmeyen evliliği hayatı sikici citti dürüst gizli lige güvene saygıya önem veren hayatına sirdas dertlesecek dost arkadas arayan 546 251 95 85 unuttuğu kadınlık duygularını hissi zevki mutluluğu yaşamak paylaşmak isteyen seviyeli kendini bilen bekar evli veya dul çiftler bayan arkadas arıyorum 5462519585 msj at tanisalim çağrı at ara seni zor durumda bırakmak isdemem 546 251 95 85 7/24 açık msj arkadaşı olabiliriz msj konuşabiliriz herşey seks de yil gece gündüz aramak msj atmak için çekinmeyin BAYANLAR hertürlü sohbete açığım BAYANLAR 546 251 95 85 bekliyorum çekinmeyin 7/ 24 acik Ozel e acik

    YanıtlaSil
  20. Sosyal ve fiziksel olarak kendine güvenen, UNV. kapısı çalmış, prüzsüz tenli, ince belli, ayak bilekleri - parmakları ince, sexapeli yüksek, anal sexten ve double penetration dan ( iki erkekle aynı anda ) hoşlanan bir feminenlik varmı buralarda ?? ist dışı ve 50 - 55 kg üstü lütfen eklemesin skype dent343

    YanıtlaSil
  21. İstanbuldan reel ciddi bakımlı ne istediğini bilen her yaştan bayanları bekliyorum gizlilik çerçevesinde görüşelim WhatsApp 05382059584

    YanıtlaSil
  22. Olgun yaşlarda yüksek okul mezunu sırdaş saygın beyim olgun yaşlarda kültürlü çiftler yalnız bayanlar arayın sırdaşınız olayım arayın asla pişman olmazsınız saygılar lütfen iş olsun diye aramayın 05323714967

    YanıtlaSil
  23. Merhaba AZGIN BAYANLAR ARAYIN COSALIM
    GİZLİYE ACIK
    0545 571 52 00
    ANKWRALIYIM REALDE UYAR ARABA VAR
    MADDİ DESTEK VERIRIM 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  24. Merhaba AZGIN BAYANLAR ARAYIN COSALIM
    GİZLİYE ACIK
    0545 571 52 00
    ANKWRALIYIM REALDE UYAR ARABA VAR
    MADDİ DESTEK VERIRIM 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  25. k.marastan mert Maraş ve yakın illerden evli bekar veya dul bayanların aramasını bekliyorum her şey gizlilik içinde olacaktır güvenebilirsiniz 05337272133

    YanıtlaSil
  26. Mrb , cuckold aşağılama duygusunu his etmek isteyen evli baylar ücretli olarak bu duyguyu size yaşatıyorum.Gizlilik içinde hizmet vermekteyim. Seans 110 tl. dilerseniz yerinde canlı görerek dilerseniz whatsapp dan görüşme yapıyorum.Tam anlamıyla his etmek isterseniz yerimde olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb , cuckold aşağılama duygusunu his etmek isteyen evli baylar ücretli olarak bu duyguyu size yaşatıyorum.Gizlilik içinde hizmet vermekteyim. Seans 110 tl. dilerseniz yerinde canlı görerek dilerseniz whatsapp dan görüşme yapıyorum.Tam anlamıyla his etmek isterseniz yerimde olabilir.05395736707semih

      Sil